Houten jaloezieën zijn nog steeds razend populair

Maak je huis sfeervol met houten lamellen

Sfeerscheppen in je huis, wie wil dat nu niet? Met mooie raamdecoratie kun je heel goed net dat extraatje aan je interieur geven. Denk bij raamdecoratie aan jaloezieën, rolgordijnen etc. Jaloezieën en lamellen kunnen gemaakt zijn van kunststof, maar ook van hout.
Hout geeft extra sfeer in je huis. Het straalt warmte uit. Hout isoleert en houdt in de winter de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer houdt het de warmte buiten en blijft het binnen koel. Hierdoor blijft het energieverbruik van verwarming en airconditioning laag.
Doordat bomen die gekapt worden opnieuw aangeplant worden, is het gebruik van hout in je woning beter voor het milieu dan het gebruik van kunststofproducten.
Schoonmaken van de jaloezieën is een fluitje van een cent. Het grote voordeel hierbij is, dat de houten lamellen niet buigen of knikken, zoals metalen jaloezieën wel eens kunnen doen.

Waar koop je houten lamellen?

Als je op zoek bent naar een snelle en betrouwbare leverancier van houten lammel dan is de website
Mijnhoutenlamellen.be de juiste plaats om te bezoeken. Je kunt bij hen raamdecoratie op maat bestellen. Ze hebben er de meest eigentijdse raamdecoratie op voorraad. Alles wordt binnen 5 tot 12 werkdagen geleverd, tegen concurrerende prijzen.

En…

Houten jaloezieën zijn in allerlei mooie kleuren te bestellen. Ook heb je de keuze uit diverse breedten van de lamellen. Houten lamellen worden gemaakt van verschillenden soorten hout. Voor ieder interieur, van klassiek tot modern, is er dus een houten jaloezie te vinden.

Informeer bij Mijnhoutenlamellen.be wat de juiste jaloezie voor uw raam kan zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *